BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Monday, May 9, 2011

sannah helwah!~

bismillahi rahmani rahim

assalamu'alaikum wbt... kepada dinda yang tersayang ... yang sedang menikmati ce***l sorang2.. tak ajak!! hahaha..merajuk!! hehe.. keluarga2 ana.. sahabat sahabiah yang dirahmati dan diredhai Allah swt , amiin insyaAllah

alhamdulillah.. thx kepada sahabat2 ana... yg memang spanjang hari...plan nak kene kan ana.. siap bagi status fb lagi...

hahahaha.. memang korang tak bley tahan.. gilo la.. ni la first time dalam hidup ana.. lepas 20 tahun hidup.. hari yang ke 20 tahun tahun ni.. hahaha.. ana dapat satu pengalaman yg ana takkan lupa... haha.. gilo la korang.. haha... ana kene belanja burger ... yaa... 

tapi ini bukan burger ni... hahhah..skali kene burger man la... di mana.. consist of 7 layers! hahaha... ana plg bawah... .dan diikuti roomate ana.. dan!!! member2 sahabat2 lain..... hahahahahahhaahhahha.. .gilo la korang..hahaha... tak bernafas aku korang buat camtu!! hahahahhahahahahaha

dah sekian lama tak makan manisan ngan makanan ringan... semalam exam XD

MRSM.. hahahaha =-="

dah macam mamak dah muka ana time tu.. lotion pencerah XD

potong2 ^-^

IMAM baca doa :)

SEMINGGU SEBELUM KEJADIAN XD

kisas.. banyak telatah XD

nynynynyynynynyny XD

terima kasih wahai sahabat :) gula2 tu ana akan bukak di Malysia bersama tsyg :D

potong22222222

sucinya muka.. hahaha

dan inilah epik dalam last even sebelum sorang2 keluar... adoi2.. terhuyung hayang ana dalam *** ahahahahahah


video


" hahahhahaha... amek ko... nak sangat bagi telur ngan tepung atas kepala aku... ko pon kene.. hahahah"



ukhwah yg terjalin kerana Allah swt melalui jaringan DOTA... hahaha.. DOTA.. walaupun bila kita men dulu..sampai pecah tekak.. sampai pening .. tak tido malam... sama2  jemaah dota utk subuh.. mengalahkan saf2 surau.. sampai pernah ada dua geng dulu...

team SW ( spy walid =-=" haha ) dan team peah ( huxin first betrayer +-+ ) hahahaha..

last but not least... ana nak ucapkan terima kasih, syukran!! korang memang best!!!

dan akhir kalam..


" yeahhhhhhh , PEAH proooooooooo!!! "

hahahaha.. yg tak paham jgn paham.. hahaha.. memang nostalgik.. hahahha.. pengalaman yg takkan dilupakan...ageerstar??hahahaha.. jeng jeng jeng jeng91.. hahhaa.. dan maas20 nub =-=" hahaha

0 kata-kata rangsangan: